Миналата 50-те лазарника Камелия определено има визуално разминаване между желаната

...
Миналата 50-те лазарника Камелия определено има визуално разминаване между желаната
Коментари Харесай

Реалност и заблуда: Камелия с лице като маска и деколте с бръчки!

Миналата 50-те лазарника Камелия несъмнено има образно разминаване сред мечтаната визия и действителността. Певицата, която лудо се впусна в дебрите на козметичната хирургия, би трябвало да не се демонстрира онлайн. Поне това е мнението на 90 % от очевидците, срещнали я по клубовете.



Причината ли - ами на фотосите, умело обработени с фотошоп, Ками наподобява добре, тук-там даже отлично. Но, когато я зърнеш онлайн, изключително от близко, картинката ти става кристално ясна.

" Хора, това е смут. Бях до нея на едно от последните й участия, ужасно е. Преди беше супер, а в този момент лицето й е като маска - смее ти се, а отсреща си все едно виждаш някаква кукла и то направена неуместно и неестествено. Като пластмаса е, да не приказваме, че бръчките си личат и под пластиката. А като я погледнеш в шията и в деколтето, работата хептен отива на зле, тъй като тях не може да ги изглади с лека ръка ", изяснява разпалено очевидец на сякаш " подобренията " на Камелия.



Мнозина още се пробват да си обяснят за какво певицата се вманиачи по този начин и то на тези години, още повече, че постоянно преди е била уверена в себе си. А има и мъж, който я обича. Но, в последна сметка, тя си знае най-добре.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР