Минал през вратата на току-що отворения отново фризьорски салон, Руне

...
Минал през вратата на току-що отворения отново фризьорски салон, Руне
Коментари Харесай

Въведоха коронапаспорт в Дания - slava.bg

Минал през вратата на преди малко отворения още веднъж фризьорски салон, Руне Хьосгор размахва своя "коронапаспорт ", който е в мобилния му телефон: измежду първите страни в Европа, Дания стартира от вторник да употребява собствен Коронавирус "паспорт ", като част от проект за последователно отваряне на страната до края на май.

На разположение посредством предпазено мобилно приложение, както и на книжен притежател, сега той разрешава да се влиза в някои дребни търговски обекти - фризьорски салони, салони за хубост и даже школи за шофьорски курсове, като удостоверява, че ползвателят е изцяло имунизиран, че към този момент е бил инфектиран с COVID-19 и е имал позитивен тест отпреди 2 до 12 седмици, или че има негативен тест от последните 72 часа.

"От три месеца очаквам да ме подстрижат ", споделя за Агенция Франс Прес Хьосгор - 42-годишен компютърен експерт, който се радва, че може още веднъж да бъде в салона.

"В събота си направих тест, той важи до през днешния ден следобяд. Обикновено си върша тест един или няколко пъти седмично, тъй като за мен това в действителност е проблем ", изяснява той.

След близо 4 месеца, през които е било затворено, фризьорката Перниле Нилсен е разчувствана, че клиентите се връщат....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР