Минаха три години от анонса на We Happy Few, но

...
Минаха три години от анонса на We Happy Few, но
Коментари Харесай

We Happy Few влиза в етап на бета тестване

Минаха три години от анонса на We Happy Few, само че играта към момента не е публично излязла. А наподобява по този начин като че ли Compulsion Games се старaят да изпипат нещата и забавянията, които се получиха до момента може би ще са за положително.

We Happy Few впечатлява – с историята си, с визията си и любопитните геймплей детайли. Играта трябваше да излезе този месец, само че както и по-рано се разбра, това няма да се случи. В обява от тази седмица, Compulsion имат положителни вести. Играта към този момент има версия, която се играе от край до край без забележки. Остават дребни неточности, само че екипът към този момент е в стадий на общоприетоо бета тестиране. Хората от студиото са влезнали и в контакт с хората от Microsoft и Sony, с цел да бъдат сигурни, че играта ще се показва добре на конзоли – какъв брой памет употребява, по какъв начин се показва на разнообразни видове тв приемници и сходни.

„Искам да благодаря на всички за вашите мнения, противоположна връзка, отчети за бъгове и (конструктивна!) рецензия през годините. Да изградим тази игра беше голям развой за нас и сме горди с вас, хора, че бяхте с нас през целия път. Време е (почти) да се въодушевлявате.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР