Минаха повече от два месеца откакто Disney решиха да отстранят

...
Минаха повече от два месеца откакто Disney решиха да отстранят
Коментари Харесай

Ново попълнение в Самоубийствен отряд 2

Минаха повече от два месеца откогато Disney взеха решение да отстранят Джеймс Гън от режисьорското място на третия филм за " Пазителите на галактиката " .

 Джеймс Гън, режисьорът на
Защо уволниха режисьора на " Пазителите на галактиката "

Джеймс Гън няма да режисира третият филм от поредицата

Е, Disney и Marvel може да съжаляват за това свое решение, тъй като доста почитатели, които бяха подкрепени ефективно и от Дейв Батиста, се изказах срещу тази смяна. Конкурентите от Warner Bros. и DC обаче въобще не си губят времето и разпоредиха на Джеймс Гън виновната задача да напише сюжета на задаващия се " Отряд самоубийци 2 " .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Suicide Squad (@suicidesquadmovie) на Окт 12, 2016 в 9:18 PDT

Според Deadline Hollywood, към момента няма договорка за това Гън да поеме и режисирането на кино лентата, като това може да зависи от качеството на сюжета, който той ще показа. Ние обаче сме уверени, че няма да ни разочарова, тъй като видяхме каква работа свърши с " Пазители на Галактиката " (2014 г.) и " Пазители на Галактиката Vol.2 " (2017 г.).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Suicide Squad (@suicidesquadmovie) на Сеп 6, 2016 в 12:00 PDT

Източници близки до студиото пък настояват, че работата на Гън ще бъде не да сътвори продължение на кино лентата от 2016 година, а да води новата профукция в напълно друга посока. Не е ясно обаче дали това значи, че на борда ще бъдат привлечени нови артисти.

Where do I sign up! James Gunn Boards ‘Suicide Squad 2’ To Write And Possibly Direct – Deadline https://t.co/OwdDbAm1Ks
— Dave Bautista (@DaveBautista) 9 октомври 2018 година

Дейв Батиста , за който към този момент стана въпрос, пък не закъсня с реакцията си във връзка новината, че Джеймс Гън ще работи върху " Отряд самоубийци 2 ". Бившият кечист употребява Twitter, с цел да изрази готовността си незабавно да подпише контракт за присъединяване във кино лентата.

 Как Дейв Батиста отбрани Джеймс Гън
Как Дейв Батиста отбрани Джеймс Гън

" Пазителите на галактиката " няма да бъдат същите

Ще приключим с едно припомняне, а то е, че към този момент има един разгласен независим филм, който ще се концентрира върху героинята на Марго Роби (Харли Куин) - Birds of Prey , и се чака да го забележим по кината през 2020 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР