Минаха повече от десет години, откакто видяхме Игрите на глада

...
Минаха повече от десет години, откакто видяхме Игрите на глада
Коментари Харесай

Жестокости и любов в Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии

Минаха повече от 10 години, откогато видяхме " Игрите на глада " - първата част от екранизациите по антиутопичните книги на Сюзън Колинс. Само два месеца ни разделят от премиерата на предисторията, в която ще научим ориста на Кориолан Сноу.
 Първи филмов откъс на дълго чакания
Първи филмов откъс на дълго чакания " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии "

Какво да чакаме от продължението

В " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии " Кориолан (Том Блайт) е едвам 18-годишен правоприемник на в миналото авторитетна фамилия, който търси да затвърди мястото си в Капитол - столицата на тоталитарната страна Панем.

Кориолан бива претрупан със задачата да бъде наставник на младата Луси Грей Беърд (Рейчъл Зеглър) - трибут от най-бедния Окръг 12 на империята. Тя ще се изправи против други младежи в жестоките и смъртоносни 10-и.
 Снимка 634760

Кориолан ще се поддаде на възприятията си, което пък ще се окаже съдбоносно освен за неговите позиции в Капитол, само че и за това, което ще се случи с Луси. Защото няма по какъв начин да се противопоставиш на жестоката Волумния (Виола Дейвис) - разпоредителката на игрите, нито против самият им основател Каска Хайботъм ().

Новият филмов откъс ни демонстрира още, че основателите на кино лентата отпред с режисьора Франсис Лорънс не са пестили от резултати - последните наподобяват много по-модерни от тези, които видяхме в първите четири елементи на " Игрите на глада ".

Премиерата на " Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии " е на 17 ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР