Минаха 7 тежки години, в които ЦСКА оцеля, за да

...
Минаха 7 тежки години, в които ЦСКА оцеля, за да
Коментари Харесай

Попов: След 6-7 тежки години, успяхме да запазим ВК ЦСКА в оригинален вид

Минаха 7 тежки години, в които ЦСКА оцеля, с цел да се трансформира в образец за достолепие и еднаквост. Сега тимът още веднъж е задоволително класен, с цел да се бори за купата в Суперлигата. Всичко това щеше да е невероятно без напъните на Александър Попов. Извел тима до огромни европейски победи, той продължи и когато клубът беше на ръба.

" Първо е хубаво да кажем, че не променяме методиката си. Нашите взаимоотношения в клуба. Преминахме през сложен интервал и с горделивост към емблемата, всички в клуба демонстрираха схващане. Направихме по този начин, че ЦСКА да го има, подобен какъвто заслужават почитателите. Морално устоял на какво ли не, всичко е зад тила ни. 2 години, когато имаме успокоение, предходната година бяхме първи в постоянния сезон, в този момент сме на край. Браво на всички в клуба ", разяснява Попов. " Има тимове, които имат финансова непоклатимост, само че съумяват да реализират резултати. Ние се гордеем с резултатите, които имаме напоследък. През този сезон към един тим, който е сплав сред потвърдена класа и юношески възторг, беше прибавен още един умел състезател – Красимир Гайдарски. Точно преди 12 месеца той стана първенец с Нефтохимик, а в този момент ще се опита да спре някогашния си отбор към отбрана на купата ", добави още наставникът на " алените ".

" Промени се това, че съм в различен тим. Очаквахме го този край, тъй като и преди този момент споделих, че задачата ни е най-малко един край. Тук в ЦСКА има повече млади състезатели и може би това ни оказва помощ. ", съобщи Красимир Гайдарски. И въпреки трудността да наподобява мъчно преодолимо, изключително в дълга крайна серия, в лагера на " алените " имат вяра, че имат какво да опълчват.

" Те по този начин всички считат, че сме обречени. Това е край, всичко се случва. Да, те са по-добрият тим, само че всичко се случва. Дълга е серията и се надявам да измъкнем нещо в Бургас ", добави волейболистът.

" Веднага след полуфинала споделих, че тимът на Бургас е любимец, само че точка по въпроса. На край сме, заредени сме с възторг, имаме какво да играем по-добре. Финалната серия е друга логика на психиката. Ние имаме 36 извоювани трофеи, а те имат 18. Това в кръга на шегата. Всичко се случва на игрището. Имаме своите сили и оръжия и считаме да създадем мощна серия. Ние имаме своите шансове и фантазии. Ще гледаме да играем добре и да ги победим ", съобщи още оптимистично наставникът на ЦСКА.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР