Минаха 25 години от старта на сериала Приятели, но телевизионната

...
Минаха 25 години от старта на сериала Приятели, но телевизионната
Коментари Харесай

Кого вдъхнови Рейчъл от Приятели

Минаха 25 години от старта на сериала " Приятели " , само че телевизионната продукция продължава да бъде в листата с любимци на доста хора. А ярките персонажи от нея просто не можем да забравим.

Наскоро Дженифър Анистън показа в свое изявление, че доста й липсва работата с екипа на " Приятели ", тъй като точно тогава е намерила своите същински другари.

А мнозина намираха в нейната героиня Рейчъл Грийн фешън ентусиазъм . И, както знаем, всичко ново в модата е добре забравено остаряло.
 Снимка 443728

Следвайки тази максима, марката Ralph Lauren изненада всички почитатели на сериала и на Рейчъл със специфична сбирка, отдадена на 25-ата годишнина от първата серия .
 Снимка 443726

Тя е в колаборация с Warner Bros и включва цялостни визии, въодушевени от героинята на Дженифър Анистън . Всяка от тях носи име, което кореспондира със серията, в която сме видели Рейчъл с въпросните облекла, написа CNN.
 Снимка 443727

 Снимка 443729

 „ Приятели “ и за какво жителите на Ню Йорк излизат на митинг
Жителите на Ню Йорк на митинг против " Приятели "

С какво сериалът съумя да разгневи цялостен един квартал

Дрехите не са тъкмо копие на тези, които актрисата носи в сериала, а са техен нов, съвременен прочит . Сред моделите се открояват къси плисирани поли, дълго палто с леопардов принт и панталони с необятни крачоли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР