Мина през ада в Игри на волята“, но не оцеля

...
Мина през ада в Игри на волята“, но не оцеля
Коментари Харесай

Мина през ада в „Игри на волята“, но не оцеля навън…: Победителят Рълев в болница след тежък инцидент!

Мина през пъкъла в „ Игри на волята “, само че не оцеля навън…: Победителят Рълев в болница след тежък случай! Победителят в последния сезон на т  се потроши в планината, до момента в който кара ски. И вместо в механата пред камината след спусканията по пистите се озова в болничното легло.

За казуса разкри самият зъботехник от Симитли, като разгласява фотоси на превързаната си лява ръка. Любителят на зимните спортове не пропусна да показа и фотоси със ските измежду преспите сняг в планината, преди да падне неприятно и да нарани крайника си.

Зъботехникът пострада

Очаквано, десетки близки на Рълев му пожелават бързо възобновяване. И споделят своя опит в чупенето на пръсти и крака. Намери се и почитател на сграбчилия 100 000 лева в риалити формата, който ехидно да се заяде с контузията на скиора.

„ Тепърва ще плащаш поради Крум и Калоян. Несправедливо премахване беше “, написа под фотосите на Иван Рълев в обществените мрежи Валерия Министерск. С което си навлече гнева на околните на потърпевшия.

Обича да кара ски

Малко след края на шоуто Рълев отвори своя дентална клиника. Като част от премията е вложена точно в нея, както „ България Днес “ разкри първо. Друга част зъботехникът е вложил в покупка на апартамент като първа вноска, подред осведомени. А останалата част ще изплаща с заем.

Тогава огромният победител в шоуто разкри, че е почнал връзка с Денислава, която е траяла малко, тъй като двамата са се скарали. По-късно дъщерята на „ змията “ Виолета разгласи, че двамата към този момент не са дружно.

Източник – Hotarena

Още вести четете в секция Живот

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР