Мина повече от година, откакто Емили Ратайковски се раздели с

...
Мина повече от година, откакто Емили Ратайковски се раздели с
Коментари Харесай

Кой е мъжът, когото Емили Ратайковски целува страстно

Мина повече от година, откогато Емили Ратайковски се раздели с някогашния си брачен партньор Себастиан Беър-МакКлард. За това време тя бе свързвана с няколко мъже, измежду които Ерик Андре, Орацио Риспо и Хари Стайлс, а с последния демонстрираха обществено, че са освен това от другари. Тази седмица пък моделът още веднъж накара всички да приказват за нея.
 Александра Богданска и Емили Ратайковски на едно място
Когато Александра Богданска и Емили Ратайковски са на едно място

Какво събра родната инфлуенсърка с Емрата

Емили бе в Париж за събитие на марката артикули за коса Kerastase, с която работи от години. Именно там тя се оказа на няколко метра от Александра Богданска. Но не тази среща бе най-интересната, а случилото се по парижките улици, надалеч от светлините на прожекторите.

Ратайковски бе хваната от фотографи да се целува буйно с мъж, който след това се оказа 27-годишният френски артист и комедиант Стефан Бак. Той не е изключително известен, само че очевидно е съумял да впечатли задоволително супермодела, с цел да ги забележим в сходни интимни подиуми на обществено място.

Emily Ratajkowski et l'acteur français Stephane Bak à Paris.????????
— Infos Séries (@SeriesUpdateFR)
Двамата освен си разменят френски целувки, само че и Бак не съумява да задържи ръцете си надалеч от апетитните форми на. А на нея наподобява това не й е никакъв проблем и даже й харесва, в случай че съдим по усмивката й.

Докато си хвърлят влюбени погледи, двамата пият вино на улицата пред известно заведение. А в ръката на хубавицата виждаме букет рози, подарък от новия й обичан, предава Daily Mail.
 Емили Ратайковски с поредна серия секси фотоси по бански
Ето какво носи Емили Ратайковски в кухнята

Защо ли не сме сюрпризирани

Очевидно след развода Емили Ратайковски избира най-вече по-млади от нея мъже. А съдейки по продължителността на предходните й забежки от последните месеци, можем да предположим, че и тази със Стефан Бак е моментно въодушевление, на което са се отдали, до момента в който тя е в Париж.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР