Мина много време, откакто беше студент тук, но в кампуса

...
Мина много време, откакто беше студент тук, но в кампуса
Коментари Харесай

Майкъл Дъглас за Франклин и неговото собствено вдъхновяващо трето действие

Мина доста време, откогато беше студент тук, само че в кампуса на Калифорнийския университет в Санта Барбара Майкъл Дъглас към момента знае пътя си: „ Този ​​театър беше тук, когато бях тук преди 60 години “, сподели той. Кампусът е бил морска база по време на Втората международна война. „ Всичко беше цялостно с казарми. “

Днес театърът с неговото име във фоайето е ново допълнение. „ Най-скъпото лоби, което в миналото ще намерите! “ той се засмя, добавяйки, че счита за уместно под негово име да са тоалетните за мъже и дами.

Но когато Дъглас в действителност беше записан тук, той нямаше същото възприятие за посока. „ Стигайки до третата ми година в учебно заведение, ме извикаха в кабинета на съветника “, спомня си той. „ И те споделиха: „ Трябва да обявите компетентност “. Казах: " Не знам, дребосъче. Мисля... " Е, мислех, че театърът ще бъде елементарен. Но не мога да кажа, че е огромно, изгарящо предпочитание. Но си помислих: " Е, може би знам нещо за това. Майка ми е театрална актриса. Баща ми е артист. И по този начин, насилствено започнах. "

" Франкли...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР