Мими е намерена преди дни от Анастасия Хариту, съобщи Dariknews.bg

...
Мими е намерена преди дни от Анастасия Хариту, съобщи Dariknews.bg
Коментари Харесай

Неизвестен отряза краката на куче, нужна е помощ

Мими е открита преди дни от Анастасия Хариту, заяви Dariknews.bg

В момента кучето се лекува. Днес е малко по-спокойно, само че би трябвало да се овладее тежката зараза, уточни Анастасия Хариту.

Жестоко ликвидиране на куче в Бургас

11 месеца затвор условно за мъжа, влачил с кола кучето си

Показно обесиха куче в Козлодуй, заставам на въжето

След това ще бъдат направени интервенции и ще стане ясно дали ще могат да бъдат направени протези.

Спасителката на Мими приканва всички за финансова и морална поддръжка, защото се грижи за още над 20 животни, а лекуването на кучето е скъпо - излиза към 70 лева дневно.

„ Имам три избавени инвалида. С едното от тях тръгнахме на разходка с инвалидна количка в Костинброд. Оказахме се атракция – хората ни спираха и се снимаха с нас, не бяха виждали сходно нещо. Един човек показа, че е видял куче с отрязани крайници до едно крайпътно заведение в посока Петрохан и му е доста мъчително “, описа Анастасия.

Ден по-късно тя отишла на място, с цел да търси четириногото – то било там в извънредно положение и цялото треперело. От личния състав на заведението схванала, че кучето стои на това място повече от седмица и никой не се заел с лекуването му.

„ Отидохме неотложно в клиника. Искахме да знаем какво се е случило. Гръбнакът ѝ е здрав.Лекарят е безапелационен, че краката са ѝ отрязани. Какво се е случило и кой го е направил – само тя знае “, изясни Анастасия Хариту.

„ Крайната сума, нужна за лекуването ѝ, даже и лекарите не знаят, само че всичко ще бъде документирано и транспарантно. Тя се намира във ветеринарна клиника Суходол - „ Зооцентър”, където всеки може да получи информация за положението ѝ “, добави Анастасия Хариту.

Във „ Фейсбук” тя моли доброжелателните хора за помощ с лекуването на Мими.



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР