Миляна Велева става директор „Новини и актуални предавания“ в Нова

...
Миляна Велева става директор „Новини и актуални предавания“ в Нова
Коментари Харесай

Миляна Велева става директор Новини и актуални предавания в Нова ТВ


Миляна Велева става шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова телевизия. Тя ще заеме поста на 2 май, оповестиха от малкия екран.
Велева ще дава отговор за развиването на новините и на осведомителните стратегии на NOVA.
Миляна Велева е публицист с 25-годишен опит в електронните и печатни медии. Телевизионната ѝ кариера стартира в Българска национална телевизия, където поредно заема позициите кореспондент, редактор и водещ. Велева е била изпълнителен продуцент в РИНГ ТВ /част от БТВ Медия груп/, шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в ТВ7 и Канал 3. Опитът ѝ в печатните медии е във вестниците - „ 7 дни спорт “ и „ Сега “.
Миляна Велева е лекар на науките по публицистика. Магистър по публицистика от Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Средното си обучение приключва в Hankinson High School, Съединени американски щати. Успоредно с това се дипломира и в 133 СОУ „ А. С. Пушкин “ в София. Има езикова специализация в Университета в Нант, Франция. Като ефирен публицист е минала обучителна стратегия на CNN. През 2009 година става притежател на оценката „ Братя Ексерови “ за принос в спортната публицистика./offnews.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР