Милуоки привлече гарда Богдан Богданович с трейд от Сакраменто, съобщава

...
Милуоки привлече гарда Богдан Богданович с трейд от Сакраменто, съобщава
Коментари Харесай

Милуоки праща трима, за да измъкне Богданович от Сакраменто

Милуоки притегли гарда Богдан Богданович с трейд от Сакраменто, оповестява инсайдърът на ESPN Адриан Войнаровски. В подмяна на сръбския национал Кингс ще получат Донте ДиВинченцо, Ерсан Илясова и Ди Джей Уилстън, до момента в който Джъстин Джеймс ще стане състезател на Бъкс.

Богданович направи трети следващ мощен сезон с Кингс, завършвайки приблизително с по 15.1 точки, 3.4 битки и 3.4 асистенции за 61 мача. 28-годишният сърбин е и измежду най-хубавите в НБА от зоната за три точки, вкарвайки 37.4 % от стрелбите. Джеймс бе избор на Кингс във втория рунд на драфта през 2019 и макар че взе присъединяване в 36 мача, неговите минути бяха лимитирани.

ДиВинченцо, първи избор на Милуоки през 2018, направи добър втори сезон в НБА с повече от 9 точки на мач при 24 старта и 66 дуела. Илясова е в НБА от 12 години и в кариерата си има приблизително по 10.3 точки и 5.7 битки на мач. По-рано денем Бъкс подписаха и най-голямата си договорка за офсийзъна, привличайки звездата Джру Холидей от Ню Орлиънс. Пеликънс получиха Ерик Бледсоу, Джордж Хил и пикове в драфта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР