Милуоки постигна страхотна победа над Лос Анджелис Клипърс със 105:100

...
Милуоки постигна страхотна победа над Лос Анджелис Клипърс със 105:100
Коментари Харесай

Янис стовари яда си върху Клипърс и повтори Абдул-Джабар

Милуоки реализира страхотна победа над Лос Анджелис Клипърс със 105:100 в най-голямото дерби от снощната стратегия в НБА. В основата на триумфа за " елените " още веднъж бе суперзвездата Янис Адетокумбо, който разнищи отбраната на калифорнийци с 36 точки, 14 битки и 5 асистенции.

With 36 PTS today, Giannis Antetokounmpo becomes the first player with 35+ points in 4 straight games since Kareem Abdul-Jabbar in January of 1973.
— NBA History (@NBAHistory)
Лидерът на Бъкс навлезе в невероятна форма, като в последните си четири мача с екипа на " елените " тероризира всяка съперникова отбрана. Янис се трансформира в първия състезател от Карийм Абдул-Джабар през 1973-а, който ниже най-малко по 35 точки в четири поредни дуела от сезона в историята на отбора.

Just having a little bit of fun
— Giannis Ugo Antetokounmpo (@Giannis_An34)
Гръцкият национал стартира наказателната си акция с 38 точки против Сакраменто, по-късно вкара 37 на Минесота, последвани от 38 против Ню Орлиънс и вчерашните 36 против ЛА Клипърс. Най-впечатляващо от всичко случило се в дуела нощес бе методът, по който Янис приближи отбора си до успеха - със зрелищна забивка в края за задатък от 3 точки при 103:100.

Giannis was HYPED after this game-sealing dunk
— Bleacher Report (@BleacherReport)
С представянето си в последно време Адетокумбо по всяка възможност ще се намеси в борбата за третия си следващ приз за " Най-полезен състезател " в постоянния сезон. Крилото записва приблизително по 29.2 точки, 11.8 битки и 5.9 асистенции, а отборът му към този момент е трети в Източната конференция с баланс от 23 победи и 13 загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР