Милуоки постигна 50-та победа за сезона, след като спечели гостуването

...
Милуоки постигна 50-та победа за сезона, след като спечели гостуването
Коментари Харесай

Победа номер 50 осигури място в плейофите за Милуоки

Милуоки реализира 50-та победа за сезона, откакто завоюва гостуването си на Финикс Сънс със 116:104 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА) на Съединени американски щати и Канада.

Бъкс е първият отбор, който доближава тази граница, с което си обезпечи и място в плейофите.

Янис Адетокунбо, който се завърна в игра с 40 точки в понеделник против Сакраменто Кингс, против " слънцата " се регистрира с 36 точки, 11 битки и 8 асистенции.

Бъкс завоюваха 20 от последните си 22 мача, в това число серия от 15 победи през този интервал, до момента в който Финикс изгубиха три поредни мача.

Рекордът на Милуоки е 50-19, изпреварвайки Бостън Селтикс (47-22), който е на второ място в Източната конференция.

" Слънцата " преодоляха пасив от 48:57 на полувремето, с цел да поведат в четвъртата четвърт, само че Бъкс останаха постоянни, а чадър на Адетокумбо при опит за две точки на Девин Буукър беше измежду един от най-важните моменти.

Центърът на Бъкс Брук Лопес добави 21 точки с 10 битки, до момента в който Джру Холидей се включи с 12 точки, 6 битки и 5 асистенции.

Буукър беше най-резултатен с 30 точки за отбора на Финикс, който към момента е без Кевин Дюрант поради травма в глезена. Крис Пол добави 11 точки и 8 асистенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР