Милуоки Бъкс се отърси от провалената сделка за Богдан Богданович

...
Милуоки Бъкс се отърси от провалената сделка за Богдан Богданович
Коментари Харесай

Милуоки погледна към свободния пазар и привлече двама нови

Милуоки Бъкс се отърси от провалената договорка за Богдан Богданович и се насочи към пазара за свободни сътрудници. " Елените " договориха двама играчи в последния половин час - Боби Портис и Ди Джей Огъстин. Тежкото крило идва с контракт за идващите два сезона с включена алтернатива за втората година, а гардът - 3-годишна договорка на обща стойност $21 милиона.

Bobby Portis is headed to Milwaukee on a two-year deal, per
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) 25-годишният Портис направи име в НБА с тима на Чикаго Булс, задържайки се четири години при " биковете " в интервала 2015-а до 2019-а. След това крилото мина през тимовете на Вашингтон и Ню Йорк Никс, като през предишния сезон записваше приблизително по 10.1 точки и 5.1 битки в тима от Голямата ябълка. Известен е с буйния си манталитет, откакто на подготовка на Чикаго беше блъснал в лицето тогавашния си съотборник Никола Миротич.

DJ Augustin agrees to a three-year, $21M deal with Milwaukee, per
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) Огъстин, който също е някогашен състезател на Чикаго Булс, прекара последните четири сезона в състава на Орландо Меджик. Статистическите му индикатори за предходната акция са 10.5 точки и 4.6 завършващи подавания приблизително на дуел. В кариерата си има изиграни общо 807 дуела в НБА, като е защитавал емблемите на Шарлът, Индиана, Торонто, Чикаго, Детройт, Оклахома, Денвър и Орландо. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР