МИЛУОКИ (AP) — Bob Uecker отново се върна на American

...
МИЛУОКИ (AP) — Bob Uecker отново се върна на American
Коментари Харесай

Bob Uecker започва 54-ия сезон, излъчвайки игрите на Brewers, след като навърши 90 години по-рано тази година

МИЛУОКИ (AP) — Bob Uecker още веднъж се върна на American Family Field, с цел да излъчи домакинския мач на Milwaukee Brewers, защото чиновниците на тима останаха внимателни по отношение на Натовареността на 90-годишния състезател до края на сезона.

Това ще бъде 54-ият сезон на Uecker, който излъчва бейзбол на Brewers, макар че през последните няколко години той се ограничи до домашни мачове.

“Ueck е доста фокусиран върху това постоянно да бъде на равнище в Залата на славата, ” сподели основният притежател на Brewers Марк Атанасио преди мача във вторник с Минесота Туинс. „ Той не желае просто да бъде в сепарето, с цел да бъде в сепарето. Той е доста деликатен. Казвам му: „ Уек, не е нужно да играеш по игра в продължение на девет ининга или седем от деветте. Можете да извършите по-малко. “ Той нещо като мърмори за тази концепция. Казвам: „ Можете да разменяте функциите с (Джеф) Левъринг и той може да играе по игра, а вие можете да вършиме повече цвят. Той не желае да приказва за това. И по този начин, това, което той желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР