Миловидният водещ на 120 минути Светльо Иванов е спечелил сърцето

...
Миловидният водещ на 120 минути Светльо Иванов е спечелил сърцето
Коментари Харесай

Светослав Иванов от bTV ял бой от обожател на жена си

Миловидният водещ на „ 120 минути ” Светльо Иванов е спечелил сърцето на половинката си Вяра Деянова не с разсъдък и обноски, а с юмруци.

От близки на журналистическата двойка „ Таблоид ” научи извънредно, че 34-годишният експерт по Близкия Изток е водил същинска война за сърцето на омайната червенокоска.

Драмата е с повече от десетилетна отминалост, когато зеленооката Вяра към момента работи в националното „ Дарик радио ” и към момента е обект на скромните ухажвания на Светослав. По същото време хубавицата обаче има и различен претендент за вниманието си – мастит предприемач от Ардино на име Джунейт, наедрял търговец от турски генезис, с който репортерката се среща на конгрес на тютюнопроизводителите в Момчилград.

Баровецът бил извънредно напорист и всеки уикенд палел големия си мерцедес, с цел да преследва Деянова в София. За всяко букетче теменужки от прохождащия в специалността Светльо Иванов Джунейт излизал с кошница бели рози. Вяра нямала необикновен интерес към домогванията на чичкото, само че му давала по някоя усмивка и блага дума, на първо място с цел да държи младия си сътрудник на тръни.

Историята обаче придобила злокобен темперамент, когато един пролетен следобяд Светльо изчакал обичаната си след работа до постройката на „ Дарик ” с вярата да я заведе на разходка в близкия парк „ Заимов ”. Точно в този миг Джунейт паркирал мощното си возило пред входа и изискал въпросът да бъде решен един път вечно. Иванов подходил интелигентно и решил да затапи предприемача с подигравка. Онзи обаче не му мислил дълго и с мощен тупаник го прострял на тротоара, като направил очилата му на сол. Вяра незабавно се хвърлила да брани избраника си, а защитата на радиото разкарала побойника. Именно трите часа, които прекарали дружно пред незабавния кабинет в „ Пирогов ” след случая, се оказали решаващи за връзката им.

Двамата през днешния ден са семейство и се радват на дъщеричката си Йоана. Агресивният съперник пък се отървал от полицейско гонене поради нежеланието на Светльо Иванов да прави случката обществено притежание.

 

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР