Миловидна, но е опасна усойница, пишат потребителите в нета за

...
Миловидна, но е опасна усойница, пишат потребителите в нета за
Коментари Харесай

Ямбол е градът: Миловидната Бонбонова готви капан на Виктор Стоянов

Миловидна, само че е рискова усойница, пишат потребителите в нета за Благовеста Бонбонова от " Ергенът ". Изкусителката е известна с това, че е била плеймейтка и толкоз. 

Някои от участничките в шоуто се запитаха същото обаче – какво работи Бонбонова? Е, тя е обществена персона, както се е описала в Instagram, само че и умее да плаче сносно в ефир.

Виж още: Тя се бори за Виктор Стоянов и... печели от въздуха! Виктория откри магията на парите

Освен това е добра в скандалното държание, както скоро всички ще научим. Благовеста е напът да шокира всички ни с клопката, която готви на Виктор Стоянов, който е прекомерно мил за сходно риалити. 

Клопката включва липса на долни дрехи, а този ход е знак за едно – обезверен вик за внимание. " Подобно леко държание не е присъщо на една дама ", пишат гневни потребителки, които даже още не са видели цялата сценка. Е, Бонбонова не е твърдяла, че е... дама!

Виж още: TikTok инфлуенсърка упрекната в полов тормоз?! Ето защо 

" Ямбол несъмнено ще потъне от позор, когато види това ", пишат други хора в нета, визирайки родния град на Бонбонова. Разбира се, че тя към този момент е столичанка и живее от няколко години в София и едва ли ще си посипе главата с пепел.

Други пък дефинират Бонбонова за " злобна ", а тя дава отговор в Instagram, че въобще не е такава, само че се извинява, в случай че е предизвикала с държанието си сходни мисли.

Виж още: ТОП 5 на БГ ергените, които желаеме да забележим на мястото на Виктор Стоянов

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР