Милош Крушчич остана доволен само от резултата срещу Арда, но

...
Милош Крушчич остана доволен само от резултата срещу Арда, но
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Най-важен е резултатът, играта остава на втори план

Милош Крушчич остана удовлетворен единствено от резултата против Арда, само че не и от играта на ЦСКА в четвъртфиналния мач за " Купата на България ". Сръбският ментор смята, че не във всеки дуел може да се демонстрира първокласен футбол:

Изключително сложен мач. Най-важното е резултатът. Играта остава на втори проект. Зная по какъв начин би трябвало да играем. Днес беше доста мъчно.

Арда ни изненада с експанзия. Когато вкарахме гол в първата минута,нашите играчи се успокоиха. Арда е доста добър тим. Нямаха какво да губят и не спираха да нападат. Резултатът е значим без значение от играта. Имаше червен картон за Али Соу. Много сложен мач.

Евандро не влезе добре в мача и по тази причина го смених. Труден терен. Атмосферата е такава. Не може непрекъснато да играеш добре. За купата е значим резултатът. Няма втори мач с цел да се поправиш.

Искам да благодаря на футболистите, че устояха. В последната минута ни хванаха на контра. Трябваше да задържим топката. Изиграхме обстановката като деца на 12 години.

В Пловдив може да ни бъде по-лесно тъй като там има повече пространства. На нула да победиш е постоянно хубаво. Отборът върви на прав път. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР