Мило семейство, прекарах една невероятна седмица на Събора в България,

...
Мило семейство, прекарах една невероятна седмица на Събора в България,
Коментари Харесай

Страшен инцидент с жена от голия събор в Родопите

" Мило семейство, прекарах една невероятна седмица на Събора в България, когато за жалост в деня на Пълнолунието ме удари падащо дърво в гората, което беше изрязано от локални дървосекачи.Трябваше да отида в болница. Сега към момента се възвръщам в Пловдив със брачна половинка ми и с натежало сърце разбираме, че май няма да се върнем на фестивала ", това алармира Айлет Каган Бен-Ишай, участника от Събора на дъгата край Осиково.

" Тъжно ми е, че пропуснах пълнолунието, само че се усещам толкоз благословена, че имам необикновен сътрудник в живота си, който се грижеше за мен от самото начало, за фамилията на Рейнбоу, което ни оказа помощ толкоз дейно, и за лекарите и модерните здравни грижи. Аз съм добре. Наистина съм благословена. ", добавя тя.

Според него това е наркосборище, където доста хора стоят разголени.

В покрайнините на смолянското село Осиково се организира Rainbow Gathering, най-голямото събитие на хипи общността в Европа. То ще продължи до края на август.

Събранията на хората от този " семейство " са краткотрайни. Хора от целия свят се събират в отдалечени гористи местности по света за няколко седмици едновременно с желанието да живеят споделена идеология на мира, хармонията, свободата и уважението.



“Rainbow " е основана в Съединени американски щати през 1969 година от хора, които са били срещу войната във Виетнам. Те живеели с дни по планините, а философията им е заимствана от индианското племе хопи.

Шамани от това племе пророкували, че на земята ще се появи ново племе от хора с доста цветове на кожата и без народност, които ще преобразят земята и ще бъдат известни като Воините на дъгата.

Така придвижването получава името Rainbow (небесна дъга).

Всички съидейници са изцяло равнопоставени между тях. Няма разлики, по пол, религи, цвят на кожата и народност. Алкохолът, опиатите, мобилните телефони са изцяло неразрешени.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР