Мило момиче, пише ти Емилия Петкова. Не ме познаваш. Завършила

...
Мило момиче, пише ти Емилия Петкова. Не ме познаваш. Завършила
Коментари Харесай

Специално писмо от една кака до битото момиче в Студентски град

Мило момиче, написа ти Емилия Петкова. Не ме познаваш. Завършила съм Предприемачество в УНСС преди години. Така, че съм ти кака и знам малко повече за Студентски град и живота там, въпреки ти да смяташ противоположното. Знам също, че човек да яде пердах или да бъде ограбен в този квартал на София е като „ Добър вечер “. Още повече в 5,30 сутринта след дискотека. Нищо, че полицията отхвърля. Надявам се, че след багра и шока, който си претърпяла да проумееш, че си едно неуместно младо творение, което би трябвало да промени доста неща. А нека, въпреки да се колебая. Защото си прекомерно самонадеяна, каквито са множеството ти прителки и връстнички.
Умните хора, когато са в Ню Йорк не стъпват нощем в Харлем. Харлем към този момент не е това, което е бил преди години, само че неприятната популярност още я има. В квартала към момента има „ черни “ банди, които, в случай че няма наоколо полицейски патрули, могат да те попитат какво носиш в чантата си. Падат си и по часовници.

Ако пък се озовеш в Богота всеки екскурзовод ще ти каже да не вървиш през нощта в кв. „ Бронкс “. Просто е неуместно, разбирате ли. Какво повече да ви кажат? Че може да ви ограбят, да ви набият или да ви изнасилят? Нали не сте дебили?

В Москва е по-сложно. Там най-опасно е в регионите на гарите. Също би трябвало да се заобикаля и горичката Мерина, Дори денем. Ходете в музеи, на опера и си лягайте рано. Пияниците по улиците също са рискови.

През 20015 година международни организации класираха пловдивския кв. Столипиново като най-опасно място на планетата. Не знам дали е пресилено, само че би било огромна неточност след такава информация да се разхождате там подред нощ.

Так че благо момиче, става известно, че си си го търсила. Чета статистиката на Министерство на вътрешните работи и там кв. Студантски град е дружно с „ Банишора “, „ Нови Искар “ и „ Надежда “ като най-опасните. Можеше и ти да прочетеш тази информация. Би трябвало също да си чувала за убийствата, които станаха в Студентски град, побоищата, обирите, наркоскандалите и прочие Както и, че доста от причинителите на закононарушения са ненаказани. Е?

Да загатна и медиите… 100-процентови тъпанари. От всички закононарушения, осъществени за денонощия в страната, те като по заповед подхванаха от сутринта новината за битото момиче в Студентски град. Не, не е инцидентно. Мафията желае по този начин. Темата е подобаваща за дискутиране по тв приемника. Да се изпълнят главите на жителите. Меверето ще изръси цялостен звук мъдрости, кабинетът ще се събере изключително, а Бойко ще разпореди по какъв начин да се реши казусът. Ще чуем още веднъж и за Истанбулската спогодба. Накрая битото момиче ще благодари за вниманието, за оправения нос, за грижите на премиера и така нататък

Това те чака, благо девойче. Хем те биха, хем… ще разцъвтиш като „ социална полемика “. Може и „ звезда “ да станеш, в случай че тръгнеш да разказваш случката и живота си по всякакви шоута. Не пести сълзите! Накрая може и мъж да ти намерят, в случай че си хубавичка. Интересно бъдеще се отваря пред теб, тъй че почни да планираш.

В България се правят над 300 закононарушения на денонощие. На екран обаче си единствено ти. Птичето е на рамото ти.

На родителите ти сега им е мъчително, само че ще им мине. Надявали са се да залягаш над учебниците, да не пипаш алкохол и дрога, да не станеш… сещаш се каква. Искало им се е, само че не са били уверени, че ще стане. Не е станало. Така че се съсредотече всички към новите благоприятни условия. Миловидна жертва, трагична преживелица, състрадание – това се търси и подвига рейтинги. Готов турски сериал си. Така че се оправяй и се готви.

Айде доста здраве, и не се притеснявай, в случай че нослето ти остане малко погрешно – може в това да е бъдещият ти сексапил.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР