Мило Дневниче, Вчера взеха, че ме направиха премиер на една

...
Мило Дневниче, Вчера взеха, че ме направиха премиер на една
Коментари Харесай

„Дневник“ на властта: Май са ме направили Prime Minister

Мило Дневниче,

Вчера взеха, че ме направиха министър председател на една страна с nickname Bulgaria. Заклех се, че към този момент няма да им нарушавам Конституцията, че огромна олелия подвигнаха предния път. Нали им бях министър на стопанската система, обаче пък не можело да съм канадец.

So boring!

Обявих, че като министър председател ще вървя пешком, с цел да се срещам с хората по улицата. Искам да дам образец на сънародниците като пръв измежду равни дето се вика. Както Цвета сподели „ Ми ходете пеш, бе! ”

Обаче най-малко обявихме една огромна договорка с електроавтомобили за 140 милиона евро. Даже с адаша мислехме да ги кръстим Киромобили ха-ха. Обаче едно немско издание издаде, че има доста повреди в тези коли и щели да ги изтеглят от пазара.

Много жалко, добре че българите ме обичат и не им пука.

Всичко към този момент е супер amazing тук, единствено дето би трябвало да убедя 3-4 милиона антиваксъри, че 8, 5 милиарда по света са имунизирани и нищо им няма. Те от кое място ще знаят, че популацията на Земята е 7, 2 милиарда. Тук доста се връзват на fake news. Даже през вчерашния ден доста се смяхме със Светослав Трайков. Той от дълго време към този момент не разказва по какъв начин трови кучета. Много почтен вид.

Дали да не върна генерала от ВМА да ги имунизира дефинитивно bulgarian people, или да въведем насилствен закон за имунизация? Тиранинът Борисов ги е научил на разпасаност българите. За всичко е отговорен Борисов. Оги Стефанов дори е написал, че той е отговорен за наводненията тази седмица. Ми по този начин, де!

Поне знам, че big boss ще ми удари едно рамо. Даже не ме пуска да вървя да видя пичовете в Брюксел, толкоз ми се кефи. Чудя се това дето го говорихме за Северна Македония с Херо за в този момент ли беше, или за следващата година. Българите няма да се усетят, на кой му пука за тази история?! Важното е да прокараме без Корнелия да се усети частта с „ правата на дамите “. Записвам си: наложителна имунизация за всички 18 милиона българи, пускаме Северна Македония и подписваме „ Истанбулската Конвенция “. Така де – това с „ правата на дамите “. Ще се разберем с Корнелия, в случай че не – сменяме я с Крум. Той нали сподели, че е джендър към този момент. Защото бил човек на Румен Радев.

Та по този начин. The Boss отива в Брюксел да ги преметне там, че нищо не разбирам още и той е шефът. Ама се майтапи, де. Ха-ха. Щял той да води парада, дребен съм бил. Зелен. Бърка ме с Боби Сандов. Много пресен deputy prime minister. Обяви се за началник на вселенския баланс и светлата сила. Ха-ха. Може да обявим наложителна имунизация с награди радостни цигарки. Яко, а?!

Казах им на публицистите, че си имам работа аз, да не ме занимават с тоя Брюксел. Нали съм министър председател. Няма кой да назначи заместник-министрите в тези нови 21 министерства. Та това са близо 90 индивида, да не е елементарно. Търся родственици и познати. Съученици от чужбина. В краен случай – някой комшия от Канада. Като се замисля, то ще би трябвало и регионални шефове да назначавам. Абе, бумащина! Ама тежка е царската корона. Нямам време за Брюксел.

Страшни нахалници са тези от КЕВР. Чичо Иван е добър човек, работихме си добре до момента в който бях министър. Ама какво му стана?! По средата на декември да приказва за цени на тока, парното и водата. Откъде-накъде?! И то баш до момента в който аз се заклевам, че ще направя път на хората от Ботевград до Шумен! Даже им обяснихме с Nik Sabev за летящите коли – промени да искаш…

Така се ядосах, че забравих да кажа кой ще ми е спортният министър – зачудих се Руди Гела ли беше. Или Киро Гела. Ма и Хазарта им дръпна една тирада, светеха му очите чак!

Станах си министър председател на BG. Вече не съм просто мъжа на Линда от „ Мастършеф “ или „ оня с пробиотика за 30 лв. “. Кой в този момент е номер 1

Ей, забравих да напиша най-важното. Въвеждаме оne hundred experiences, с цел да каним американските братя на винен туризъм. Бойко Рашков ще е рекламно лице. Това преди се е казвало „ 100 туристически обекти “. Много жалко! Бойко Борисов е отговорен за всичко.

„ Ти ще я оправиш тая България най-сетне, Киро! “ Така ми сподели Царя. Просто Киро. Както ме назовава Деница – новата Цецка Цачева. Ма промени да желаете! Отвсякъде ще я оправя тая България! Ще замязя на Канада на Балканите.

I promise.

Много ми стана благо Линда като ми написа привет във Facebook, всички медии го отразиха. Нали съм министър председател.

„ It’s a new day! I’m so proud of all of you ” – толкоз доста обич към България от страна на Линда. Дори се е тагнала отсам, с цел да не се бъркат приятелите ни тъкмо къде съм станал prime minister.

Ох, от кое място да стартира сега… Аbigail, Adam, Alice, Ben, Bruce…

Ще звъня за прослушване за заместник-министри. Че работа ме чака!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР