Милко Михалков и Веселин Георгиев от Клуба по пара и

...
Милко Михалков и Веселин Георгиев от Клуба по пара и
Коментари Харесай

Спасителите на Сашко се отказаха от наградата от 100 хил. лева

Милко Михалков и Веселин Георгиев от Клуба по пара и делтапланеризъм в Перник са хората, разкрили Сашко, който изчезна преди 9 дни Спасителите на Сашко се отхвърлиха от премията от 100 хиляди лева, оповестена през вчерашния ден от бащата Александър Цветков.
Прочетете още
" Ние пари не желаеме ", обявиха те пред публицисти по време на брифинга на полицията на Перник. 

" Вече имаме мотив да се усмихнем. Сашко е открит жив. В положително положение е ", съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров.

 Шефът та Регионална дирекция на вътрешните работи Перник Павел Млеканов описа, че регионът е извънредно сложен за инспекция.

" Това е планина. С оглед на по този начин получената информация, потърсихме подпомагане от хора планинари и експерти, които са членове на делтапланеристки клуб. Те откриха детето ", добави той.

" Версиите бяха доста, нито една не е отхвърлена, само че хубавичко логичност сочеше, че би трябвало да бъдем в планината. По отношение на оцеляването, знаехме, че той може да издържи и дни в планината. Разговаряли сме с хора, които познават доста добре аутизма и имахме увещание от тях, че той ще издържи ", увери Млеканов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР