Милко Калайджиев го закъса. Националната агенция по приходите (НАП) продава

...
Милко Калайджиев го закъса. Националната агенция по приходите (НАП) продава
Коментари Харесай

Милко Калайджиев го закъса. НАП му взима най-милото

Милко Калайджиев го закъса. Националната организация по приходите (НАП) продава къщата на Мустака на попфолка на търг, оповестява „ Телеграф “.
600 000 лв. е стартовата цена, оповестена за Калайджиевата къща, благосъстоятелност на попфолк легендата. Това излиза наяве от известие на Национална агенция за приходите.
Двуетажният дворец се намира в свиленградското село Мезек, като търгът е с скрито наддаване и е плануван за 15 май тази година. Първоначалната цена е 600 000 лв., а размерът на депозита за присъединяване е 120 хиляди лв., внасят изясненост от организацията.
„ Къща за посетители за различен селски туризъм, с повърхност 340,93 кв. м, състояща се от два надземни етажа и полусутерен, както и дружно с всички останали постройки, в това число жилищна постройка с повърхност 20 кв. м. Имотът има построен тръбопровод, канализация, електрификация. Разполага с 5 удобно и съвременно обзаведени стаи. В стаите има климатик и централно отопление, WI-FI, интернет, цифрова телевизия и LED тв приемник. Всяка стая разполага със личен хигиеничен възел с душ кабина. Сградата е в чудесно положение “, се споделя в известието на данъчните.
В края на 2019 година беше оповестено, че къщи за посетители у нас ще би трябвало да върнат общо 46,4 млн. лева като резултат от инспекцията на Държавен фонд „ Земеделие “ на всички обекти, които са направени с европари по Програмата за развиване на селските региони за интервала 2007-2013 година.
Тогава беше оповестено, че Калайджиев би трябвало да върне към 304 хиляди лв.. Певецът нееднократно е обявявал пред медии, че е безупречен, заявил е всичко и е съзнателен поданик, а къщата се употребява по предопределение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР