Милко Калайджиев бе на изпращането на близнаците си Алекс и

...
Милко Калайджиев бе на изпращането на близнаците си Алекс и
Коментари Харесай

Милко Калайджиев изпрати близнаци абитуриенти СНИМКИ

Милко Калайджиев бе на изпращането на близнаците си Алекс и Антонио през вчерашния ден в хасковската езикова гимназия " Асен Златаров ". Фолк звездата от Свиленград беше незабавно разпознат от свои последователки на тържеството и бе опасан от тях. Ученичките си направиха серия от селфита с артиста на шлагера " Я елате, пиленца, при батко " и той се почувства като че ли е на фотоси на следващия си чалга шлагер.

Калайджиев е горделив татко на трима сина. Единият към този момент е огромен и независим. Близнаците му са зрелостници и скоро ще излетят от бащиното гнездо.
Алекс и Антонио Калайджиеви приключиха в паралелка с проучване на немски език. Те разкриват, че нямат желание да следват стъпките на татко си.

Алекс мечтае да се изучи за доктор и ще нападна медицинските науки. Антонио има желание да учи архитектура. И то не къде да е, а в Милано. Избрали са си все съществени и много сложни специалности.

Въпреки че до момента не са живели настрана, на момчетата им следва дълга разлъка. Единият ще замине зад граница, а другият ще остане тук в университета. Но поради положителното си обучение ще създадат тази жертва.

Милко е извънредно горделив с хубавите си синове. Щом съм отгледал такива свестни деца, значи животът ми не е минал на вятъра, признава артистът.
Той им е приготвил огромно празненство за бала, който ще е на 24 май.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР