Милица от Ергенът не бе оценена подобаващо от Евгени Генчев,

...
Милица от Ергенът не бе оценена подобаващо от Евгени Генчев,
Коментари Харесай

"Лабилна си, време ти беше": Едрогърдата Милица не спечели Евгени, показа пищното си деколте

Милица от " Ергенът " не бе оценена уместно от Евгени Генчев, както на мацката доста ѝ се искаше. Риалити героинята сподели през целия си престой в шоуто, че е хлътнала крепко по международната музикална звезда, само че в случай че сме научили нещо до този миг от Гената, то е, че той не търпи три неща - експанзия, прилепяне и неустойчивост.

Виж още: " Плаках, доста ме е гняв ": Филип Буков се стопи след Survivor, няма и спомен от мускулите

Милица, считат мнозина в обществените мрежи, сподели точно последното качество, което не я сложи в добра светлина в очите на Евгени. Той не подари последната роза точно на нея, въпреки тя да имаше огромни упования. Още с влизането Милица направи няколко топли жеста към Генчев, започвайки с подарък - отливка на обилната ѝ гръд.

Евгени опредебено беше впечатлен, само че не дотолкоз, че да предложения Милица на сантиментална среща. Това, както и други негови действия, предизвикаха нееднократно сълзи в очите на Милица. Информация, която евентуално е достигнала до ушите на Евгени, който дейстав стремително.

Виж още: Любов, страсти и крепко чалга: Сандев навърши 28 година, Стела се разчувства онлайн

В обществените мрежи пишат, че е било извънредно време Евгени да в профил " лабилната Милица ", а други споделят, че я съжаляват, само че развиването на обстановката е единствено в нейна изгода.

Междувременно самата Милица не е коментирала публично напускането си, само че пък показа много разгорещена фотография на стори в Instagram. Едрогърдата риалити звезда се е издокарала крепко, показвайки обилно деколтето си, а повода - 8 март. Явно брюнетката е претърпяла случилото се в " Ергенът ", гледа напред и е доста допустимо към този момент да има човек до себе си.

Виж още: " Да не излетиш като кокошка с тези ръце ": Ариа е дива и свободна, танците ѝ предизвикат коментари 

 Instagram

Наскоро първи писахме, че Милица има профил в OnlyFans. В профила си там Милица дава обещание всеки ден шоу онлайн, писане на мръсни известия, фотоси и видеа, свързани с култове. Нещо повече - Мили предлага да прави оценка мъжки достолепия в OnlyFans. И то единствено против 6 $ на месец! Уви, профилът ѝ е бил деен последно през септември 2021 година

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР