Милица обвини певицата, че е провалила финалиста Борис Христов в

...
Милица обвини певицата, че е провалила финалиста Борис Христов в
Коментари Харесай

ВОЙНА! Гладнишка нападна Мария Илиева: Минава през всички като танк


Милица упрекна певицата, че е провалила финалиста Борис Христов в " Гласът на България "   Словесна война в обществените мрежи провокира присъединяване на Мария Илиева в " Гласът на България ".

Певицата даде ясна оценка на коментар, изработен от страна на Милица Гладнишка, че е провалила кандидата за финалист Борис Христов. " Един незаслужено злостен коментар по отношение на професионализма и характера ми - този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни колегия. Начинът, по който съм пяла с това благо момче, което на подготовките съумя да разплаче Иван Лечев с осъществяването си, бил " грозна постъпка ", тъй като надали не го провалил ", гласи общественият отговор на Мария.

 

 Гласовитата певица се обиди от коментар на Милица

Гласовитата певица се обиди от коментар на Милица

Всичко това се разиграва в обществените мрежи, а първа хвърли бомбата Милица, която очевидно остава огорчена от загубата на Борис. Публикацията на Милица Гладнишка, която тя малко по-късно изтри, гласи: " Мария Илиева сподели, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк ".

Очаквано Илиева отвърна, въпреки да не си разрешава постоянно да апострофира свои сътрудници. Явно този път изпълнителката на шлагера " Нищо " е жегната от злостната подигравка против нея.

 

 Актрисата побърза да изтрие мнението си

Актрисата побърза да изтрие мнението си

  " Публични оценки от актьор към актьор могат да бъдат правени от висотата на достиженията и пространството, което огромната любов и поддръжка на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка аз пея по този начин. Повечето ми сътрудници са впечатляващи музиканти с персонален почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, поддържаме се и си оказваме помощ, с схващане за сложния подтекст, в който творим, и се опитваме да осъществяваме пристрастеността си към музиката. Затова образецът с отприщената завист на Милица е повече от печален. "

Под откровението на Мария Илиева се появиха десетки подкрепящи мнения от нейни сътрудници. От всички думи най-вече изпъкват тези на Ненчо Балабанов, който също взе участие в разнообразни риалити стратегии и има опит. Макар Ненчо да е непосредствен и с Милица, той застава зад мнението на Мария Илиева, писа България Днес.

" Изпълнението беше неповторимо и завладяващо. Нищо " неприятно " не открих в него! Браво на вас - и двамата! Това е екипна игра! И всеки има част в нея! Не виждам къде е казусът! И аз поддържах Маги Джанаварова в " Капките " като " Миро " в " Ще избягам ли от теб "! Коментарът на Юлиан Вергов беше, че съм " изпъквал "! Ами аз играех Миро, а той " изпъква ". Това е ситуацията! И няма кой защо да се сърди! Стана супер осъществяване! Както и тук! БРАВО! Другото са единствено приказки! ", разкрива Ненчо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР