Милица Гладнишка и Мария Илиева си делили един и същи

...
Милица Гладнишка и Мария Илиева си делили един и същи
Коментари Харесай

Милица Гладнишка и Мария Илиева баджаначки? Менкали си един и същи мъж

Милица Гладнишка и Мария Илиева си делили един и същи мъж в предишното

Заради което комидийната хала и певицата водят тиха война, под кръста.Двете съблюдават видимо двуличие, тъй като вземат участие в продукциите на Маги Халваджиян.

А съгласно слуховете те любили един и същи мъж, театрал. Въпросният мачо първо бил гадже на Гладнишка, като след време мъжемелачката Мария Илиева й го откраднала.

Вътрешно Милица Гладнишка не може да елементарни на певицата за измяната, поради което откри метод да я ухапе. Това тя направи за „ Гласът на България “, където Мария Илиева влезе в ролята на дуетна половинка на един от участниците.

„ Мария Илиева е машина и за единия пиар  е подготвена да мине през всеки, като танк “, написа заядливо актрисата в мрежата.

Поп дивата обаче не й остана длъжна и я насоли с прекомерно огромен пост.

„ Някой постоянно би трябвало да е отговорен, само че това е част от играта. Един прекомерно злостен коментар за професионализма и характера ми на Милица Гладнишка ме накара да се размисля за гилдията.

Публичната оценка от актьор на актьор може да бъде направена от позицията на достиженията и пространството, което огромната любов на публиката дават “, отвърна Илиева на удара.

С днешна дата Милица Гладнишка може да е спокойна за персоналния си живот и гаджето, което държи надалеч от прожекторите. 47-годишната актриса живее от десетина години с по-младия си другар, кукления артист Иван Велчев. Освен в живота, те са дружно и на сцената.

Тагове: Милица Гладнишка Мария Илиева гласът на българия Иван Велчев баджаначки
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР