Military WatchМодернизираните руски танкове Т-80БВМ превъзхождат американските Ейбрамс по редица

...
Military WatchМодернизираните руски танкове Т-80БВМ превъзхождат американските Ейбрамс по редица
Коментари Харесай

„Ейбрамс“ отстъпва на Т-80

Military Watch
Модернизираните съветски танкове Т-80БВМ превъзхождат американските " Ейбрамс " по редица индикатори. Руските танкове имат доста по-добро съответствие мощност/тегло и са оборудвани с оръдие с по-голям диаметър, твърди профилираното американско издание за военна техника „ Милитари Уоч “.
Руската войска попълни своя парк от съществени бойни танкове Т-80 с нова партида осъвременени и усилени танкове Т-80БВМ, доставени от Омския цех за транспортно машиностроене. Модернизираните машини са с усилена динамична отбрана, което доста покачва сигурността на екипажа.
Бързото разширение на танковите елементи на съветската войска от края на 2022 година, както за обслужване на потребностите на украинския фронт, по този начин и за противопоставяне на разширяващите се сили на НАТО, принуди съветския защитителен бранш бързо да изтегля от складовете танковете руско произвеждане. Тези остарели транспортни средства се модернизират, като получават ръководство на огъня, ризница и оръжия от XXI век.   
Коментирайки опциите на новия Т-80 в Украйна, съветски пълководец сподели в изявление за локални медии: „ Получихме напълно нов танк с кардинално нова информационна система, която не може да се заглушава. Танкът е оборудван с спомагателни бронирани модули, които му разрешават да устоя на офанзиви от дронове и противотанкови ракети "...
„ Изминаха два месеца, откогато в Украйна дойдоха американски танкове, само че не сме ги видели в боеве. Не е ясно какво прави Украйна със своите 31 танка " Ейбрамс ", само че е ясно какво би трябвало да прави - да ги укрепи, с цел да могат да устоят на съветските офанзиви с дронове, заредени с експлозиви “, написа сп. „ Форбс “.
Важно е да се знае, че „ Ейбрамс “ не са оборудвани със секретната американска ризница въз основата на обеднен уран. Тази ризница е отстранена от танковете заради политиката на Съединени американски щати, забраняваща износа на най-съвременни оръжия и съоръжение за други страни.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР