Милионите привърженици на Ливърпул се опасяват, че клубът може и

...
Милионите привърженици на Ливърпул се опасяват, че клубът може и
Коментари Харесай

Бербатов: Няма да е справедливо, ако Ливърпул не получи титлата

Милионите последователи на Ливърпул се притесняват, че клубът може и да не бъде приет за първенец на Премиър лийг, в случай че по някаква причина сезонът бъде анулиран. Първенецът с огромния зложелател Манчестър Юнайтед – Димитър Бербатов, обаче счита, че това няма да е заслужено.

„ Честно казано, Ливърпул си заслужава трофея поради метода на игра и поради това, че никой не може да ги настигне в класирането “, написа българинът в постоянната си графа за Betfair.

 Ман Сити против Ливърпул - два разнообразни модела и три точки разлика

„ Всичко в този момент е толкоз необичайно и би било незаслужено по отношение на „ мърсисайдци “, в случай че сезонът бъде анулиран – продължи Бербо. – Много хора оферират напряко да им се даде купата. В Беглия непосредствено завършиха с шампионата, само че там беше останал единствено един кръг от постоянния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия има още девет кръга. Ръководителите от Премиър лийг, които взимат решенията, са изправени пред нещо, което до момента не им се беше случвало. И като цяло хората са разграничени в мненията си и аз самият не знам кое е редно. Би ми се желало шампионатът да бъде завършен, само че е ясно, че здравето на хората е преди всичко. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР