Милионите фенове на Дейвид Бекъм очакваха с нетърпение излизането на

...
Милионите фенове на Дейвид Бекъм очакваха с нетърпение излизането на
Коментари Харесай

Виктория Бекам не дава и дума да се каже срещу брака й

Милионите почитатели на Дейвид Бекъм чакаха с неспокойствие излизането на документалната поредност за живота му по Netflix. И до момента в който четирите епизода на Beckham наблюдаваха в елементи възходите и паденията в кариерата му, персоналният му беше показан в съвсем идилична светлина.

Безспорно обаче дългогодишният брак с Виктория Бекъм не е от най-безпроблемните, само че надали ще научим повече за него от нов документален филм на Netflix. Този път той ще е отдаден на самата Виктория, написа Lifestyle.com.

 

50-годишната Бекъм ще е в центъра на новата поредност, която ще бъде продуцирана от продуцентската компания на брачна половинка й Studio 99. Основният фокус в нея ще е върху основаването на личния й бранд за мода и козметика.

" Преоткриването на Виктория като креативен шеф на личния й бранд " - по този начин обобщават Netflix новината. За момента обаче не се знае по кое време стартира работата по поредицата, какъв брой серии ще е и по какъв начин ще се споделя.

Beckham излезе през октомври 2023 година и бързо се трансформира в една от най-гледаните документални поредици на стрийминг платформата, като даже получи пет номинации за Еми, напомнят Deadline.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР