Милиони тестове за COVID-19, откриващи вируса в рамките на 90

...
Милиони тестове за COVID-19, откриващи вируса в рамките на 90
Коментари Харесай

Великобритания пуска милиони бързи тестове за COVID-19

Милиони проби за COVID-19 , откриващи вируса в границите на 90 минути, ще бъдат предоставени в английските лечебни заведения, домовете за медико-социални грижи и лабораториите през идващите месеци, съобщи министърът на опазването на здравето на страната в понеделник пред английски медии.
Те ще включват 5,8 милиона ДНК теста и 450 000 ПСР проби и няма да има потребност да бъде прилагани от медицински експерти, заяви здравния министър на Обединеното кралство Мат Хенкок, добавя БГНЕС.
" Фактът е, че тези проби могат да открият разнообразни типове грип, в това число и COVID-19, с което ще бъдат извънредно потребни, като имаме поради, че зимата наближава, тъй че пациентите ще могат да се възползват от тях, с цел да защитят себе си и другите ", сподели той.
Отделно обществено финансираната Национална здравна работа съобщи, че ще ползва профилирано лекуване на пациенти с ракови болести, в това число и лекарства, които съвсем нямат въздействие върху имунната система, т.е. няма да благоприятстват за заразяването с ковид..
Здравната система на Англия изпадна в тежко положение по времето на пика на COVID-19, при който починаха над 46 000 души, с което се подрежда на четвърто място в света във връзка с черната статистика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР