Милиони работници ще получат увеличение на заплатите от 1 април,

...
Милиони работници ще получат увеличение на заплатите от 1 април,
Коментари Харесай

Точна дата, на която милиони работници ще получат увеличение на заплатите, тъй като минималната работна заплата ще се увеличи

Милиони служащи ще получат нарастване на заплатите от 1 април, защото новите ставки на минималната заплата влизат в действие.

Националната заплата за живот се покачва от £10,42 на £11,44 - нарастване от £1,02. Възрастовата група за националната работна заплата също се уголемява, с цел да включва всички лица на възраст над 21 години, вместо на възраст над 23 години.

Националната минимална работна заплата за хора на възраст от 18 до 20 години ще се увеличи от £7,49 до £8,60, до момента в който заплатите на лица под 18 години и чираци ще се усилят от £5,28 на £6,40. Но какъв брой тъкмо ще се усили заплащането ви зависи от това какъв брой часа работите сега.

Трябва също по този начин да вземете поради налога и всички други удръжки, на които може да подлежите. Можете да видите цялостната таблица с нарастванията по-долу. Канцлерът Джереми Хънт за първи път разгласи нарастването на минималната работна заплата в своето есенно изказване през ноември предходната година.

Минималната заплата е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР