Милиони плаща българският данъкоплатец за издръжка на ДАНС, която е

...
Милиони плаща българският данъкоплатец за издръжка на ДАНС, която е
Коментари Харесай

Пламен Бобоков: Говори се, че личното богатство на Борисов възлиза на 4 млрд. евро от рекет

" Милиони заплаща българският поданик за прехрана на ДАНС, която е бухалка на мафията. Огромен е броят на рекетираните бизнеси ".

Това сподели предприемачът Пламен Бобоков в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+. Тема на диалога бяха институционалните бухалки, рекета над предприемачи, " калинките " по другите етажи на ръководство и кражбите във властта.

Ако всеки един рекетиран притежател възпламени по една свещ на прозореца, България ще светне като Лас Вегас, счита предприемачът.

" Говори се, че персоналното благосъстояние на Борисов възлиза на 3,5 - 4 милиарда евро от рекет за тези над 10 години ръководство. Става въпрос за съществено плячкосване на българския народ ", сподели Бобоков.

" Навсякъде е цялостно с тотална деградация и корупция. Ще изисква доста време и старания, само че българинът към този момент диша по-спокойно, по-свободно ", счита Бобоков.

" Тези хора няма да си отидат елементарно, повярвайте ми! ", безапелационен е той. " Аз разясня единствено почти какво е откраднал Борисов, представете си към него какво е ", добавя предприемачът.

Борисов не е мафиот, счита Бобоков. Причината - мафиотите имат код на честа, а Борисов няма чест.

" Битката за парата и за властта е ужасно нещо и българинът би трябвало да бъде виновен. Не може да си стоим умерено по къщичките - да си хапваме, да си пийваме, да си гледаме сеирче и да си мислим, че свободата и демокрацията за някакъв подарък от Бога и е нещо обезпечено ", счита предприемачът.

Целият диалог можете да видите във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР