Милиони от най-бедните в Обединеното кралство сега ще трябва да

...
Милиони от най-бедните в Обединеното кралство сега ще трябва да
Коментари Харесай

Кризата на бедността в Обединеното кралство се разкрива като нова интерактивна карта показва най-богатите и най-зле

Милиони от най-бедните в Обединеното кралство в този момент ще би трябвало да удвоят приходите си, единствено с цел да избягат от бедността - защото новите данни разкриват тежкото състояние на строги икономии, пред които е изправена нацията.

Почти половината от децата в някои от най-големите ни градове, в това число Лондон, Бирмингам и Манчестър, живеят в беднотия, демонстрират новите данни. Анализът на това демонстрира, че двойка с две деца под 14 години, живееща в доста огромна беднотия, ще се нуждае от най-малко спомагателни £12 800, единствено с цел да доближи линията на хляба.

Много дълбока беднотия се дефинира като приход на домакинство под 40 % от междинното, след разноските за жилище - под £14 600 за двойка с две дребни деца. Въпреки че действителната сума се разграничава, всяко семейство от самотни родители до двойки без деца, живеещи в този тип рискови усложнения, всъщност ще би трябвало да удвои приходите си, с цел да свързва двата края. Хората в огромните градове, като Манчестър и Бирмингам, са най-податливи на това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР