Милиони мъже на възраст над 50 ежедневно страдат от оплаквания,

...
Милиони мъже на възраст над 50 ежедневно страдат от оплаквания,
Коментари Харесай

Забрави за нощните ставания, напъните и слабата струя

Милиони мъже на възраст над 50 всекидневно страдат от недоволства, свързани с уголемяването на простатата. Това доброкачествено положение настава, когато тъканта на простатата стартира да пораства - постепенно, само че непрекъсващо. Излишната тъкан блокира уретрата (пикочния канал), попречва естественото изпразване на пикочния мехур и се стига до напъни при уриниране. Въпреки, че групата на засегнатите мъже е голяма, има и такива, които до дълбока напреднала възраст живеят в цялостен комфорт и без никакви проблеми в уринирането.

Чести позиви за уриниране, изключително през нощта, слаба бликам, сложен старт и обособяване на капки са измежду най-честите недоволства на мъжете с аденом на простатата. Независимо от сериозния дискомфорт, който изпитват, доста от тях в никакъв случай не се съветват с доктор. Те одобряват обстановката за нерешима и с безучастие утежняват положението си.

Еднократна интервенция с (последен модел в лазерната хирургия) възвръща естественото и пълноценно уриниране. Със силата на лазерната сила увеличената тъкан на простатата се изпарява бързо и щадящо, освобождава се натискът върху уретрата и струята още веднъж е мощна и непрекъсваща. Без рязане, без кървене и без шевове. Тулиум 200 вата е съвършена технология, сплотяваща преимуществата на всички изобретени досега лазери на рационална цена. Отличава се с водеща мощ и прецизост при навлизане в тъканите – единствено 0,2 мм. На разположение и в 4-ти филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.

В се п ровежда цялостен обзор на простатата, включващ: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + (до 30.06.2021 г.).

Ново: резултат от ПСА подготвен преди прегледа. Важи за ЛЕЙЗЪР МЕД – София.

За спомагателна информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 089 952 11 01

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР