Милиони левове, предназначени за строежа на АМ „Хемус“, са отишли

...
Милиони левове, предназначени за строежа на АМ „Хемус“, са отишли
Коментари Харесай

Бойко Рашков показа как се строят къщи с парите за АМ Хемус

Милиони левове, предопределени за градежа на Автомагистрала „ Хемус “, са отишли за градежи на първокласни парцели, а друга част са в сметки в Обединените арабски емирства. Това стана ясно от данни изнесени от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Установено е, че държавното сдружение " Автомагистрали " е превела предплатено 84 млн. лв. на сдружение за наем на машинизация и материали за строителството на лот 8, за който към момента даже няма направен организационен проект.

Друго сдружение е получило предплатено над 14 млн. лв.. После 900 000 лева са преведени персонално на притежателите с съображение дял.

Подобна скица е осъществена и от трета компания, която е получила предплатено над 20 млн. лв.. Парите по-късно са отишли към персонална сметка на физическо лице с съображение " контракт ".

Установено е още, че за единия от лотовете на автомагистралата са преведени предплатено 84 млн. лв. на комерсиално сдружение по подписан контракт за нем на машинизация и доставка на материали, само че прави усещане, че няма контракт за строителство.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР