Милиони хора в САЩ празнуваха и страдаха от предупрежденията за

...
Милиони хора в САЩ празнуваха и страдаха от предупрежденията за
Коментари Харесай

Фойерверки осветиха небето в САЩ, докато американците издържаха на изпепеляваща жега, за да отпразнуват 4 юли

Милиони хора в Съединени американски щати честваха и страдаха от предизвестията за горещини в четвъртък, защото се стичаха по плажовете и пътуваха на тълпи, с цел да вдигнат тост за раждането на нацията си с паради на Четвърти юли, готвене и постоянно предстоящите огнени цветни пръски във вечерното небе.

Във Вашингтон неонови прояви на светлина осветиха нощта над National Mall. The Boston Pops извършиха зрелищни музикални фойерверки в този град Hatch Memorial Shell. И на паради в цялата страна, от Братълборо, Върмонт, до Уако, Тексас, до Аламеда, Калифорния, веселяците се обличаха в алено, бяло и синьо и развяваха звездите и линиите в чест на Деня на независимостта.

Прогнозира се, че върховете за пътувания ще паднат с хората, задръстващи летищата и тълпите по автомагистралите, с цел да стигнат до честванията на Четвърти юли, които ще се проточат в дълъг уикенд за мнозина.

На източното крайбрежие някои бъдещи плажуващи в Кънектикът бяха отхвърлени, защото паркингите в държавните паркове бя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР