Милиони хора трябва да получат окончателното плащане за издръжка на

...
Милиони хора трябва да получат окончателното плащане за издръжка на
Коментари Харесай

DWP обяснява две причини, поради които може да не получите плащане за издръжка на живот от £299

Милиони хора би трябвало да получат окончателното заплащане за прехрана на живот на стойност £299 на следващия ден - само че не всеки ще има право на заплащането.

Министерството на труда и пенсиите (DWP) ще издаде заплащанията на множеството отговарящи на изискванията хора сред 6 и 22 февруари. Ако получавате данъчни заеми от HMRC и нямате други облаги, свързани с прихода, ще ви бъдат изплатени сред 16 февруари и 22 февруари.

Трябва да сте заявявали едно от следните компенсации с инспекция на приходите сред 13 ноември и 12 декември предходната година, с цел да получите окончателното заплащане на разноските за живот. Ако поискате Universal Credit, би трябвало да отговаряте на изискванията за заплащане за интервал на оценка, приключващ сред тези дати.

Въпреки това, има някои случаи, при които няма да получите заплащането. Първата причина, заради която може да не получите парите, е в случай че компенсацията ви е понижено до £0 - това от време на време се назовава " нулева премия " - за квалифициращия интервал, който споменахме по-гор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР