Милиони хора по света потънаха в траур, след като кралица

...
Милиони хора по света потънаха в траур, след като кралица
Коментари Харесай

TikTok пощуря от шеги: Даяна ще се саморазправя с Елизабет II в отвъдното

Милиони хора по света потънаха в печал, откакто кралица Елизабет II умря. Във Англия се готвят за невиждани от 60 години поклонения и процесии за погребението на кралицата. Докато едни са шокирани, други одобряват новината умерено, а трети с тотална подигравка. TikTok се наводни от клипчета на хора, които влизат в ролята на принцеса Даяна, която чака Елизабет в отвъдното, написа каналът Vbox7.

Десетки тиктокъри се възползваха от новината, с цел да създадат смешни видеа, в които се преобразяват в принцеса Даяна, която наподобява е подготвена за разпра с Елизабет Втора. Не знаем дали Лейди Ди ще посрещне Нейно величество в отвъдното по този метод, само че наподобява, че в TikTok всички са на мнение, че починалата кралица има общо с трагичната гибел на принцесата на Уелс, която почина след тежка автомобилна злополука в Париж през 1997 година

Докато едни считат, че ще има физическа разпра, други са на мнение, че следва свиреп скандал, в който Даяна ще пита Елизабет: " Каква беше повода (за гибелта ми)? ", а кралицата дава отговор настоятелно: " Имах си причина ". Е, гласовете във видеото горе са на Карди Би и риалити звездата Ейша, които бяха пред същинско сборичкване по време на изявление, само че това е друга тематика.

Други пък се майтапят с крал Чарлз III и неговата брачна половинка Камилa, която публично става кралица-консорт. " Ма*ка му, когато ти се наложи да започнеш работа на 70 ", пишат в нета шегаджии в България. " Стига към този момент спойлери. Точно започнах да виждам сезон едно на " Короната ", всичко развалихте ", майтапят се още консуматори.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР