Милиони хора по света използват Microsoft Office за работа и

...
Милиони хора по света използват Microsoft Office за работа и
Коментари Харесай

Office 2021 за 14.13€ и Windows 10 Pro за 7.43€ в Keysfan по случай новата учебна година

Милиони хора по света употребяват Microsoft Office за работа и учене, без значение дали са вкъщи, в офиса, в класната стая или комбинират трите. Можете да закупите Office по повече от един метод. Или по-скоро - да закупите лиценз за потреблението му. Възможно е да се сдобиете с непрекъсната версия на Office като еднократна покупка - най-новата версия е Office 2021.

Самостоятелните версии на Office (известни също като " местни " или " непрекъснати " версии) разрешават да инсталирате и актуализирате софтуерния пакет на един компютър. Може да употребявате тези приложения без интернет връзка, както и да поддържате съдействие с доста хора. Друго преимущество на Office 2021 е еднократната покупка, като софтуерът може да се употребява без спомагателни разноски през целия му витален цикъл.

В Office 2021 Pro ви дава пожизнен достъп до Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams и OneNote с еднократна покупка единствено за 27.36€. Keysfan също по този начин пусна особено разнообразни комбинации с пакета, като най-рентабилната е за 5 компютъра - всеки лиценз за Office 2021 коства едвам 14.13€! Може да го споделите с вашите другари или фамилията!

Оригинален Office 2021 на цени от 14.13€ ! Може също по този начин да закупите автентичен Windows 10 Pro за 7.43€, както и пакет от няколко ключа на цени от 6.14€! Keysfan подсигурява, че продуктите са 100% истински и сходно на продаваните публично от Microsoft, поддържа гратис надстройване на Windows 10 Pro до Windows 11 Pro!

Специална цена: Оригинален Windows 10 Pro от 6.14€ ! е онлайн магазин, който предлага артикули на Microsoft и различен компютърен програмен продукт, както и игри. Знаем от кое място идва всеки лиценз, тъй че можете да купувате с убеденост, че всеки артикул е автентичен и без риск от пиратство. Лицензите, които купувате от Keysfan, не подлежат на ограничавания за абонамент - те са " доживотни " и имате безграничен достъп: операционната система ще бъде обновена и поддържана през целия й живот.

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакетни оферти ( Промокод: KFLE62 )

Windows Server версия 20H2 не се поддържа 9 август 2022 година Устройства с тази Оценка за съвместимост към този момент не получават месечни актуализации за сигурност, които съдържат отбрана против най-новите закани. Microsoft предлага актуализиране до най-новата версия на Windows Server 2022, която ще остане " дейна " до октомври 2031 година

50% отстъпка за версии на Windows ( Промокод: KFLE50 )

 Office 2021 за 14.13€ и Windows 10 Pro за 7.43€ в Keysfan по случай новата образователна година

Keysfan също по този начин предлага богат избор, в това число игри от висок клас, антивирусен програмен продукт, артикули за редактиране на видео и многообразие от други приложения и стратегии. Може да се възползвате от невероятни преференциални покупко-продажби за известни артикули като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични компютърни принадлежности Защо да изберете Keysfan?

• Спестете пари: Може да получите всяка версия на Windows или Office! Освен това ще получите всички най-нови актуализации на софтуера и ъпдейти на сигурността от Microsoft.
• Законност на лиценза: Изтегляте софтуера непосредствено от формалния уеб страница на Microsoft и по-късно употребявате кода за активиране. Продуктът е 100% автентичен. Лицензите на Keysfan са законни и Keysfan дава гаранция за всеки продаден лиценз.
• Денонощна поддръжка: Със закупуване някой от софтуерните пакети на Keysfan получавате достъп до услугите за поддръжка на клиенти, ако срещнете проблеми при инсталирането или потреблението им. Keysfan обезпечава доживотно следпродажбено обслужване!

За контакт:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР