Милиони домакинства в Обединеното кралство започват да виждат сума от

...
Милиони домакинства в Обединеното кралство започват да виждат сума от
Коментари Харесай

DWP плащане на разходите за живот: 7 причини, поради които все още не сте получили £299

Милиони семейства в Обединеното кралство стартират да виждат сума от £299 в сметките си, с цел да оказват помощ с възходящите разноски за живот - обаче, някои хора занапред ще видят заплащането си.

Тези пари са последната част от пакет от £900 за тези с преимущества като Universal Credit. Относно държавната поддръжка Мимс Дейвис, министър на хората с увреждания, опазването на здравето и работата към Министерството на труда и пенсиите (DWP) сподели: „ Плащанията за прехрана ни разрешиха да насочим спомагателна поддръжка по време на растящия напън върху разноските за живот. Предоставяне на еднократни заплащания получихме поддръжка по-бързо за тези, които се нуждаеха от нея, отразявайки нашия ангажимент да предоставяме директна и навременна помощ на тези, които се нуждаят най-вече от нея. "

Очаква се това да бъде последното заплащане за разноските за живот, осъществено с държавното управление, което го споделя в този момент ще се концентрира върху понижаване на инфлацията и стимулиране на стопанската система посредством обществени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР