Милиони домакинства са изправени пред поражение от увеличения на общинските

...
Милиони домакинства са изправени пред поражение от увеличения на общинските
Коментари Харесай

Домакинствата са изправени пред увеличения на общинските данъци със 100 британски лири през април в нова мизерия на разходите за живот

Милиони семейства са изправени пред проваляне от нараствания на общинските налози с към 100 английски лири напролет, до момента в който кметствата са изправени пред финансова рецесия.

Съобщава се, че чиновниците на отдела за равнене са споделили на водачите на локалните управляващи, че чакат оптималното нарастване от 4,99% да бъде приложено към общинските данъчни сметки през април при рейд за £2 милиарда. Увеличенията биха добавили към £100 към типична сметка за парцел от група D в Англия, съгласно Guardian.

Канцлерът Джереми Хънт разреши на локалните управляващи в затруднено парично положение да усилят общинския налог с до 5% без да свика референдум в първото си есенно изказване през 2022 година Проучване на Mirror предходната година откри, че три четвърти (76%) от локалните управляващи възнамеряват да наложат оптимално нарастване от 5%.

Това идва, когато Риши Сунак възнамерява предизборни съкращения на налога върху приходите, които евентуално ще бъдат финансирани от по-нататъшно стесняване на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР