Милиони британци работят допълнително без заплащане, давайки на своите работодатели

...
Милиони британци работят допълнително без заплащане, давайки на своите работодатели
Коментари Харесай

Британските учители „ограбват“ £15 000 годишно, тъй като милиони работници полагат неплатен извънреден труд

Милиони британци работят в допълнение без възнаграждение, давайки на своите работодатели безвъзмездна работа на стойност милиарди паунда, съгласно ново изследване.

Проучване на TUC откри, че учителите са тези, които поставят най-вече неплатен ексклузивен труд, повече от четири часа седмично, което им коства към £15 000 изгубени заплати. Профсъюзите на преподавателите нарекоха това „ обир на бял ден “. Патрик Роуч, общоприет секретар на NASUWT, сподели: „ Фактът, че учителите са отпред в листата на специалностите, които работят неплатен ексклузивен труд, е още едно срамно доказателство за неуспеха на държавното управление да влага вярно в нашите учебни заведения и колежи.

„ Натоварванията на учителите се натрупат от ден на ден и повече и със съкращения на помощния личен състав и съкращения на други услуги за деца учителите в този момент работят непрекъснато. Последните ни проучвания откриха, че повече от половината от интервюираните учители са работили повече от 50 часа седмично, като някои са работили повече от 7...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР