Милиони британци бяха предупредени за единадесет часа дъждовен ад по

...
Милиони британци бяха предупредени за единадесет часа дъждовен ад по
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците са изправени пред 11 часа проливен дъжд, тъй като предупреждението на Met Office започва

Милиони британци бяха предизвестени за единадесет часа дъждовен пъкъл по пътя им през днешния ден, защото незабавните жълти предизвестия остават в действие до този следобяд.

Днешният сигнал е влезнал в действие в 3 часа тази заран и се простира по цялата дължина на южните региони на страната. Продължава до 17:00 часа и обгръща Лондон, Югоизточна Англия, Източна Англия, Източен Мидландс. Има втори сигнал за дъжд в действие за югозападна Англия и Уелс, който продължава до 14 часа.

Ужасните условия биха могли да доведат до наводнения в домове и компании, както и до напръскване по пътищата, което може да докара до кошмарни пътувания за пътуващите по пътищата. Автобусите и влаковете също евентуално ще лишават повече време вследствие на дъжда, до момента в който електрозахранванията също ще бъдат наранени.

Метеорологичната работа сподели в последното си предизвестие: „ Ивица от мощен дъжд и шквалив вятър ще се придвижват на изток през Южен Уелс и Югозападна Англия рано в четвъртък сутринта, с пороен дъжд на момен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР