Милиони българи днес са избрали да живеят в чужбина, хиляди

...
Милиони българи днес са избрали да живеят в чужбина, хиляди
Коментари Харесай

Горан Благоев: Искам да обединя българите около нов национален идеал - България, желан дом за всички |

Милиони българи през днешния ден са избрали да живеят в чужбина, хиляди българи вършат този избор и напущат всеки месец. Тези хора се усещат принудени да изоставят родината си, тъй като тук не намират работни места, почтени приходи, сигурност за фамилиите си, не могат да възнамеряват бъдещето си.

Българската страна, българските политици би трябвало да решат тези проблеми, с цел да спрат демографската рецесия. Президентът би трябвало да е водач на този развой. Аз, като президент си слагам за задача да обединя всички зад тази цел. Ще употребявам големите благоприятни условия, които обезпечава този пост, с цел да не позволи политиците и институциите да се отклонят от тази задача.

Задължение на всички политици е да осъществим българската фантазия - България, мечтан дом за всички общности у нас и всички българи в чужбина.

Това значи, ние като политици да осъществим 4 задания:

1. Свободна от държавна интервенция, мощна, работеща стопанска система, която да обезпечава задоволително работни места;

2. Качествено обучение, което да дава опция на младите българи да заемат съвременни и високоплатени професии;

3. Модерно и налично опазване на здравето за децата и родителите ни;

4. Равенство пред закона и обективна правосъдна система.

Това е фантазията на всеки българин за България и като президент, аз ще работя държавните институции и ръководещите да не стопират да я преследват. Когато изпълним тези условия младите българи ще спрат да търсят реализация в чужбина, а тези, които са на открито ще се приберат в България.

Всички българи би трябвало да се усещат щастливи и сполучливи в своя дом България. Ако печеля доверието на хората, с целия престиж, който конституцията ми е дала, ще сложа завършек на политическите опити да изолират необразовани и небогати общности, за да ги употребяват и елементарно да купуват гласа им. За тази цел те крадат от парите на пенсионерите и на хората с трайна некадърност сами да изкарват прехраната си. Ще върнем тези пари на нашите възрастни родители и на тези, наши съграждани, които имат същинска потребност от тях.

Всички българи би трябвало да сме грамотни и осведомени, с цел да изкарваме сами прехраната си и да сме самостоятелни и сполучливо да осъществяваме фантазиите и задачите в живота си. Бедният човек е подвластен и това е задачата на тези, които раздават налозите ни като помощи на определени общности, с цел да ги държат необразовани, изолирани и послушни.

Като президент ще работя за единението на всички общности в България, за сплотяването на нацията. Ще поканя в екипа си представители на всички етнически групи, тъй като желая за всички нас България да бъде обичан дом.

Горан Благоев е претендент за президент на Национално обединяване на десницата.

Избори 2021!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР