Милионерската съпруга прекали с манията си за отслабване, която вече

...
Милионерската съпруга прекали с манията си за отслабване, която вече
Коментари Харесай

Опасна мания: Светлана Гущерова стигна 43 килограма и влезе ...

Милионерската брачна половинка прекали с манията си за намаляване, която към този момент води до страшни последствия

Светлана Гущерова е изкарала няколко дни в болница. Това показа тя в обществената мрежа, сподели и фотография от болничната стая. На ръката й се вижда прикован абокат, а ситуацията не наподобява изключително първокласна. Явно русокоската е постъпила в държавна, а не в частна клиника, написа hotarena.net.

Милионерската брачна половинка е била призната в болничното заведение малко след празниците. Тя не разкрива каква е била повода за хоспитализацията. Преди Коледа със брачна половинка й Християн посетиха Венеция и още тогава силиконовата русокоска не се чувствала добре, само че не желала да отсрочва пътуването. Личната й астроложка споделила, че би трябвало да посрещне рождения си ден на 21 декември в Италия и някогашната плеймейтка се доверила на тези думи. Известно е, че майката на три деца прецизно следва транзитите на планетите и управлява дейностите си по отношение на тях. Този път обаче извадила неприятен шанс и преумората от пътуването си споделила думата. След като се върнала на родна земя, Светлана се влошила и постъпила за лекуване в здравно заведение. За благополучие, госпожа Гущерова към този момент е добре и е изписана от болничното заведение. Тя показа, че благоверният й я посрещнал вкъщи със заря и рози.



Преди години риалити звездата още веднъж имала съществени проблеми със здравето. По време на присъединяване си в шоуто „ ВИП Брадър ” тя призна, че е страдала от язва на стомаха, която й причинявала огромни неразположения. „ Имам язва, която ми докарва ужасни болки. Не ме боли непрекъснато, само че стартира ли, става извънредно неприятно. Лекувах се няколко месеца, само че след това стопирах да съм толкоз прецизна. Сега ме е боязън да отида на доктор ”, разказвала е русокоската.

Тя не крие, че има огромна виновност за положението си, тъй като от тийнейджърка се подлага на безчовечен гладувания за да отслабне. Покрай присъединяване си в риалити шоуто някогашната плеймейтката бе поналяла снага – цели 53 кила, което съгласно нея е прекалено много, само че в този момент още веднъж е слаба като вейка. Милионерска брачна половинка от много време има фикс идея да е кльощава, но в последно време като че ли е минала границата на здравословния външен тип.

„ Не ме упреквайте! Аз се одобрявам по този метод! ”, оправдава се русокоската. Тя съвсем не яде, с цел да поддържа такова ниско тегло. Гладуването обаче се отразява зле и на язвата й. В диалог с почитателите си в инстаграм Светлана призна, че тежи едвам 43 кг, а огромната й цел е да стане 40. Това е прекомерно малко за жена на нейните години и с нейния растеж, а съгласно някои напряко граничи с анорексия.

За Гущерова се знае, че е луда почитателка на естетичните корекции и пластичната хирургия. Тя е вманиачена на тематика външен тип, даже и с цената на здравето си. Блондинката има няколко пластични интервенции на носа, настрана през 5-6 месеца опъва лицето си с дермални филъри. След първото раждане русокоската изду и бюста си със силиконови импланти.

Извън разкрасителни процедури, младата майка се занимава главно с децата си – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин. Двете по-големи хлапета са кръстени на нейния свекър Добромир Гущеров. Именно той е индивидът с парите и главно от него зависи финансовото благоденствие на цялата фамилия, по тази причина снахата настойчиво се старае да му се хареса.

Гущеров-младши има един несполучлив брак зад тила си с чалга дивата Мария, само че тя по този начин и не съумя да го подари с наследници. За негово благополучие, втората му брачна половинка Светлана му роди 3 деца в границите на 3 години. Тя е безапелационна, че в никакъв случай няма да покаже хлапетата в общественото пространство. За разлика от други известни персони, русокоската прецизно пази синовете и щерка си от любопитните погледи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР