Милионерът Лазгин Маджид стана баща за пръв път, след като

...
Милионерът Лазгин Маджид стана баща за пръв път, след като
Коментари Харесай

Лора Георгиева роди щерка на известен милионер

Милионерът Лазгин Маджид стана татко за пръв път, откакто синоптичката Лора Георгиева му роди щерка. Зрителите на Нова тв евентуално са забелязали отсъствието й от екран, което е разбираемо, тъй като е трябвало да се приготви за значимия миг. Брюнетката изтри всичките си профили в обществените мрежи и към днешна дата се е посветила напълно на майчинството. За нея това е втора рожба – има и 11-годишна щерка от първия си брак, за разлика от мъжа й.

 

От 2 години Лора живее в столичния квартал „ Бояна “. Той е наследник на притежателя на компания „ Самекс “, оперираща КFС и пиците „ Доминос “. Връзката на синоптичката и предприемача бързо е станала сериозна, настояват техни близки. Вече се радват и на щерка. Момиченцето носи ексцентричното име Зарин. То има мюсюлмански генезис. Смята се, че е заимствано от персийския език, а смисъла му е „ безоблачен лъч “, „ златен “, „ сходен на слънце “. От друга страна зарин е и химическо оръжие, употребявано за убийства, само че явно родителите не са били осведомени с това му значение.

Те благодариха на медицинския екип, взел участие в следенето на бременността и раждането. Маджид към този момент е на 40 години и от дълго време напира за собствен правоприемник. По генезис е сириец, а във семейството му съществува неписано предписание дамите да раждат доста деца. Брат му Ариф има един наследник и три щерки от жена си Жасмина, по-известна като Жаси от „ Сделка или не “. Блондинката забременява през година – две и по този начин Лазгин до момента изоставаше от родствениците си. Хора от обкръжението му обаче издават, че има намерение да навакса.

 

Припомняме, че предприемачът имаше 7-годишна връзка с някогашната възлюбена на Благо Джизъса – Христина. Двамата ту се разделяха, ту се събираха, до момента в който последната им раздяла не се оказа дефинитивно. Не е известно дали тя има нов човек до себе си, откакто по този начин и не случи на подобаващ мъж. Към момента тя работи като козметик в студио за хубост.

 

За синоптичката Лора се знае, че от много време излиза единствено със заможни мъже и актуалната й връзка не прави изключение. Макар зад тила си да има два провалени брака, тя е подготвена още веднъж да надене брачната халка.

Тя излизаше с предприемача Паскал Дойчев – строителен бизнесмен и притежател на най-голямата верига фитнеси в страната – „ Пулс “. Романтичните им връзки обаче не просъществуваха дълго. Скоро след раздялата им тя се залюби с Лазгин.

 

11-годишната дъщеря на Лора се споделя Мишел и е плод на любовта й с починалия Борислав Манджуков – варненският милионер, разстрелян на столичния бул. „ България “ през 2014 година След убийството му хубавицата остава сама с бебе на ръце.

 

След гибелта на първия си мъж Георгиева се върнала в родния си град Казанлък и чак след 3 години се осмелила да захвърли траура. Когато се съвзела, тя срещнала втория си брачен партньор Деян Дачев – още веднъж заможен предприемач, собственик на няколко нощни заведения и строителен бизнес в Бургас. За прочут интервал Лора се представяше с неговата фамилия. Уж всичко сред тях вървеше безпрепятствено, само че след това стана ясно, че тихомълком са се развели.

 

Когато остана отново сама, синоптичката направи профилите си в обществените мрежи обществени и се зае да си търси нов мъж. Не й лиши доста време. В този интервал се заприказва, че излиза с Ангел Ангелов, притежател на известна марка за пилешко месо и на лечебните заведения „ Аджъбадем “, който пък е бивше гадже на колежката й Никол Станкулова.

 

Преди да пробие в телевизионните среди, Лора е печелила огромен брой титли от разнообразни състезания за хубост. През 2007 година тя става „ Царица Роза “ на Казанлък. Първото място й носи пътешестване до Япония, обезпечено й от посолството у нас. След триумфа си на състезанието брюнетката осъществя фантазията си да следва публицистика в Софийския университет. Още незабавно стартира да стажува в разнообразни медии.

 

Първо работи като кореспондент в състезателен уебсайт, след това като водеща на спортните вести по МСАТ. След 2 години във варненската телевизия идва предложение от Би Би Ти, където води женско предаване с гимнастичката Симона Пейчева. По това време се снима и в еротична фотосесия за неизлизащото към този момент мъжко списание „ Максим “. Лора Георгиева се причислява към екипа на Нова тв през 2020 година Казва, че е доста удовлетворена от работата си там, тъй като това е още една сфера, в която желае да се развива.

Заради майчинството обаче се наложи да слезе от екран за неопределен срок.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР