Милионерът и собственик на „Юкос“, някогашен приятел на Путин, впоследствие

...
Милионерът и собственик на „Юкос“, някогашен приятел на Путин, впоследствие
Коментари Харесай

Ходорковски: Умря единият, ще умре и другият

Милионерът и притежател на „ Юкос “, бивш другар на Путин, след това негов критик, което му коства 10 години в пандиза и три опита за ликвидиране Ходорковски написа още: Официалната страница на Кабаева (Алина Кабаева считана за тайната държанка на Путин, от която има извънбрачни деца, живееща в Швейцария, против която също бяха оповестени санкции) в уеб страницата на „ Националната Медийна Група “ изчезна незабавно след апелите да въвеждане на наказания против нея. Путин отново изпревари всички и скри любовницата си милиардерка…

***

Един от най-известните съветски публицисти, тв водещ и документалист Александър Невзоров, създател на паметното предаване „ 600 секунди “ написа: „ Познавам войните доста добре. Всяка война има своята Буча – това е неизбежно. Всички войни се състоят от едни и същи елементи: мародерства, изнасилвания, миризма на лайна, дизелово гориво, изтезания, грабежи, трупове и малко престрелки. Това е супата, в която се вари всяка война. Иначе не става. Руската общност припадна с стон " фалшификат ". Разбираемо е. Възпитана върху пропагандната лъжливост на руското кино, върху шедьовъра на пропагандата " Василий Тьоркин ", тя беше уверена, че и да има някой кадърен на това, то това не е съветският боец “.

И още: Прочетете записки на ветерани от съветскo време. Така да вземем за пример Леонид Рабичев в книгата си " Войната всичко ще заличи " в детайли разказва държанието на съветските бойци в освободена Германия. Същите тези воини-освободители.

" Нашите танкисти, пехотинци, артилеристи, свързочници ги настигнаха, блъснаха встрани старците и нападнаха хиляди дами и девойки... Жени, майки и дъщери, лежат отдясно и отляво по автомагистралата и пред всяка стои кикотеща се армада от мъже със свалени панталони. Тези, които губят кръв и схващане са извлечени встрани, децата, които се втурват да им оказват помощ, са убити ".

Слушайте, слушайте, това са записките на деец, награден с медал “. ( " Пред всяка жена стои кикотеща се армада от мъже със свалени панталони “, Невзоров, „ clubz.bg “)

Без коментар...

***

Припомняме откъс от изявление на Владимир Путин от март 2021 година: " Войната е донесла на хората толкоз тъга, че е невероятно да останеш апатичен. И няма амнистия за тези, които кроят нападателни проекти “.
Дни преди нахлуването на съветската войска в Украйна Путин споделя: " Мирът, това е сигурност и работеща стопанска система за богатството на хората “.

И още веднъж думи на Путин: " Ако допуснем юмручното право да спечелва, нито една страна в света няма да се усеща в сигурност “.

Ден преди началото на войната Путин чупи всички върхове по хипокризия с думите: " Някои наши съседи се усещат застрашени. Не разбирам – на какво съображение? “ Няколко часа по-късно подрежда навлизане в Украйна…

***

Ходорковски: Прави са хората, че путинският хайлайф е като златните тоалетни чинии в техните домове и вили: извън искра и лукс, а вътре лайна.

.

Проклет позор! Синя риза и жълта вратовръзка...

***

Новина от последния час: Популярен първенец в зимните спортове от Беларус е станал партизанин в един от незаконните отряди, които нападат и саботират съветски военни елементи на територията на Беларус.

Подборка: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР